Klinikkaeläinhoitajan oppisopimuskoulutus Evidensiassa

Evidensiassa koulutetaan uusia klinikkaeläinhoitajia oppisopimuksella jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Meillä on tällä hetkellä kymmeniä oppisopimusopiskelijoita ympäri Suomea ja vastaanotamme useita uusia hakemuksia joka päivä.

Oppisopimuskoulutuksessa pääosa opinnoista järjestetään käytännön työtehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla koulussa. Työnantaja kouluttaa työntekijän ammattiin ja se vaatii erillisiä resursseja kouluttavalta yksiköltä. Opiskelijalle oppisopimuskoulutus on päätoimista ja vaatii oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja itsenäistä otetta opiskeluun. Opiskelijan aikaisempi osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa ja jokaiselle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma, josta selviää muun muassa opintojen sisältö ja kesto. Eläintenhoidon muiden osaamisalojen, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinnolla voi hyväksilukea pienen määrän kursseja. Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen.

Avoimista oppisopimuspaikoista ilmoitetaan urasivuilla kohdassa avoimet työpaikat. Mikäli jätät avoimen hakemuksen, niin se ohjataan niihin avoinna oleviin työpaikkoihin jotka huomioivat oppisopimushakemukset. Hakijoissa aiempi eläin- ja hoitoalan koulutus sekä työkokemus katsotaan eduksi.

Valitettavasti Evidensialla on oppisopimuspaikkoja tarjolla suhteellisen vähän verrattuna hakijamäärään. Tutkinnon suorittaminen kestää useamman vuoden ja uusi paikkoja vapautuu yleensä vasta edellisten opiskelijoiden valmistuttua.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta