Klinikkaeläinhoitajan oppisopimuskoulutus Evidensiassa

Evidensiassa koulutetaan uusia klinikkaeläinhoitajia oppisopimuksella jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Meillä on tällä hetkellä kymmeniä oppisopimusopiskelijoita ympäri Suomea ja vastaanotamme useita uusia hakemuksia joka päivä.

Avoimista oppisopimuspaikoista ilmoitetaan tällä sivustolla osiossa "avoimet työpaikat". Valitettavasti kuitenkin Evidensialla on oppisopimuspaikkoja tarjolla suhteellisen vähän verrattuna hakijamäärään. Vastaanotamme sadoittain oppisopimushakemuksia ja oppisopimuspaikkoja vapautuu vain kymmenkunta vuodessa. Uuden oppisopimusopiskelijan koulutus sitoo kouluttavan yksikön resursseja opettamiseen ja näin ollen uusia paikkoja vapautuu vasta edellisten opiskelijoiden valmisttuttua. Mikäli hauat jättää oppisopimushakemuksen Evidensialle, niin lähetä se suoraan sinua kiinnostavaan yksikköön. Yksiköiden yhteystiedot ja esimiehet löydät kotisivuiltamme evidensia.fi 

Eläintenhoidon ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitamisen osaamisala tutkinnon perusteet löydät ePerusteista tätä kautta.

Klinikkaeläinhoitajan oppisopimushakemuksessa aiempi eläinalan tai sairaanhoitajan koulutus sekä työkokemus katsotaan eduksi.

Oppisopimuskoulutuksesta yleisesti voit lukea osoitteesta www.oppisopimus.fi

Oppisopimuskoulutuksessa pääosa opinnoista järjestetään käytännön työtehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla koulussa. Työnantaja kouluttaa työntekijän ammattiin ja se vaatii erillisiä resursseja kouluttavalta yksiköltä. Opiskelijalle oppisopimuskoulutus on päätoimista ja vaatii oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja itsenäistä otetta opiskeluun. Opiskelijan aikaisempi osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa ja jokaiselle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma, josta selviää muun muassa opintojen sisältö ja kesto. Eläintenhoidon muiden osaamisalojen, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinnolla voi hyväksilukea pienen määrän kursseja. Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta